© Baykuş Haber

1 kişinin öldüğü kazada tır sürücüsü tutuklandı

SAKARYA’NIN AKYAZI İLÇESİNDE DÜN D-100 KARAYOLUNDA 1 KİŞİNİN ÖLÜMÜ 1 KİŞİNİN DE YARALANMASI İLE NETİCELENEN TRAFİK KAZASINA İLİŞKİN TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI.

Dün akşam Sakarya'nın Akyazı ilçesinde D-100 karayolunda gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi ise yaralanmıştı. Kazaya karışan tır sürücüsü ise gözaltına alınmıştı. Bugün gelişen olaylar şu şekilde:

Kazanın meydana geldiği Ormanköy Mahallesi'nde, H.D. tarafından kullanılan tır ile bir motosiklet çarpışmış, bu çarpışma sonucunda Emirhan Çıbık (18) ve S.K. adlı kişi yaralanmıştı. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Ancak Emirhan Çıbık, ağır yaralı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğünde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.

Emirhan Çıbık'ın cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Hendek Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından defnedilmişti.

Bu trajik kaza sonrasında tır sürücüsü H.D. gözaltına alınmıştı. Şimdi ise, yaşanan kaza sonucu 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve diğer kişinin de yaralanması üzerine tır sürücüsü H.D'nin tutuklandığı bildirildi. H.D. cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER