© Baykuş Haber

1 milyon 700 bin TL değerinde kablo çalarken yakalandılar

Cemhan ŞEN/ÇANAKKALE, (DHA)-ÇANAKKALE’nin Çan ilçesinde piyasa değeri 1 milyon 700 TL olan yer altı elektrik kablosunu kesip, çalmaya çalışan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, piyasa değeri 1 milyon 700 bin TL olan yer altı elektrik kablosunu kesmeye çalışan 2 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, 2 Temmuz'da saat 14.00 sularında Yaya köyüne bağlı bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. İnşaat sahasında enerji kablolarının çalınacağına dair bilgi alan jandarma ekipleri hemen harekete geçti. Şantiye çevresinde kontroller yapan ekipler, F.K. ve E.E. adlı şüphelilerin kesilmiş enerji kablolarını taşıdıklarını fark etti. Şüpheliler, jandarma tarafından yakalanmak üzere kaçmaya başladı. Ekipler, bu iki şüpheliyi kovalayarak yakaladı. Ayrıca şantiye çevresinde, kesilmiş ve taşımaya hazır hale getirilmiş piyasa değeri 1 milyon 700 bin TL olan yer altı elektrik kablosu da ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER