© Baykuş Haber

1 Temmuz Kabotaj Bayramının 97. yıl dönümü kutlandı

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI'NIN 97. YIL DÖNÜMÜ BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİ AKÇAY MAHALLESİ CUMHURİYET MEYDANI'NDA DÜZENLENEN TÖRENLERLE KUTLANDI. TÖRENE; EDREMİT KAYMAKAMI AHMET ODABAŞ, 19. PİYADE TUGAY KOMUTANI TUĞGENERAL MEHMET KURUGÜL, EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN V. TÜMDENİZ ÇELEBİ, DAİRE AMİRLERİ, EDREMİT LİMAN BAŞKANLIĞI PERSONELİ VE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI PERSONELİ KATILDI.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 97. yıl dönümü, Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Törene, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Vekili Tümdeniz Çelebi, daire amirleri, Edremit Liman Başkanlığı Personeli ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Personeli katıldı.

Akçay Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki program, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından Liman Başkanı Musa Uykur tarafından günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirildi.

Programın bir parçası olarak protokol üyeleri, Mustafa Kemal Atatürk, şehitler ve deniz şehitlerinin anısını yaşatmak amacıyla Akçay İskelesi'nde bulunan Sahil Güvenlik gemisi ile Edremit Körfezi'ne çelenk bırakarak bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER