© Baykuş Haber

10 yaşındaki Milanın ilk resim sergisi

KÜÇÜK YAŞTAN BU YANA RESİM ÇİZME MERAKI OLAN VE BU YETENEĞİNİ İLK KİŞİSEL RESİM SERGİSİ İLE TAÇLANDIRAN MİLA, ZİYARETÇİLERİNİN HAYRANLIĞINI KAZANDI

Küçük yaşlardan itibaren resim çizme tutkusuyla büyüyen ve ilk kişisel resim sergisini açarak bu yeteneğini taçlandıran 10 yaşındaki Mila Kuşkay, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Erzurumlu işadamı Erdal Kuşkay'ın torunu olan Mila, short track sporunda Türkiye birinciliği elde etmesinin yanı sıra annesi Meltem Kuşkay'ın destekleriyle resim yeteneğini geliştirdi ve kişisel resim sergisini açma fırsatı buldu.

Erzurum AVM'de sergilenen resim sergisi büyük ilgi gördü. Sergideki başarısıyla kızının short track sporunda yetenekli ve başarılı olduğunu dile getiren Meltem Kuşkay, "Kızım normalde short track sporunda Türkiye birincisi ve çok iyi bir sporcu. Resim ise onun hobisiydi. Resimleri sürekli olarak ilkokul eğitimiyle birlikte büyük bir sevgiyle sürdürdü. Kızımın sınıf öğretmeninin desteğiyle yapılan resimlerle sergi açmayı hedefledi. Aile olarak bu hayalini gerçekleştirmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sergi, Mila'nın iç dünyasını vatandaşlarımıza gösteriyor ve spor ile sanatın nasıl birleştirilebileceğini gösteriyor. Mila, iç mimar olup güzel dekorasyonlar ve harika evler tasarlamayı düşünüyor." dedi.

Kendi resim sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan 10 yaşındaki Mila Kuşkay ise, "En büyük hayalim eğitimimi başarıyla tamamlayarak iç mimar olmak istiyorum. Bana destek olan anneme ve babama teşekkür ediyorum." şeklinde ifadeler kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER