© Baykuş Haber

12. Uluslararası Sanat Çalıştayı başlıyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 12. KEZ DÜZENLENECEK OLAN ULUSLARARASI SANAT ÇALIŞTAYI, 14 SANATÇININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK. BUGÜNE KADAR DÜZENLENEN 11 ÇALIŞTAYDA İSE 290 SANATÇI, 400 ESERİ BELEDİYE ARŞİVİNE KAZANDIRDI.

Bu yıl 12. kez gerçekleşecek olan Uluslararası Sanat Çalıştayı, Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenleniyor ve 14 sanatçının katılımıyla gerçekleşecek. Etkinlik, 12-16 Haziran tarihleri arasında yapılacak ve çalıştayın açılışı, 12 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de Özdilek Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Katılımcı sanatçılar, hafta boyunca yine Özdilek Sanat Merkezi'nde çalışmalarını sürdürecekler.

Önceki yıllarda gerçekleştirilen 11 çalıştaya toplamda 290 sanatçının katıldığı ve 400 eserin ortaya çıktığı belirtiliyor. Bu yıl da 12. Uluslararası Sanat Çalıştayı, önceki yıllardaki gibi dopdolu bir programla sanatseverlerin ilgisini çekecek. Etkinlik, Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Uluslararası Şiir Buluşması ile birlikte, Tepebaşı Belediyesi'nin büyük sanatsal etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor. 12. Uluslararası Sanat Çalıştayı, 16 Haziran Cuma günü saat 18.00'de Tepebaşı Belediyesi Merkez Sergi Salonu'nda düzenlenecek olan kapanış töreni ile sona erecek.

Sanat Çalıştayı'nın bu yılki konuk sanatçıları ise Ayşe Arkün, Ayşe Bilir, Cenk Sezer, Emirhan Candan, Ferodin Iaia, F. Filiz Unat, Hüseyin Şahdubak, İbrahim Ünay, İsmail Ateş, Oğuz Kaleli, Salim Başyiğit, Sebastian Körbs, Şemsettin Edeer ve Zafer Dilekçi olarak belirlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER