© Baykuş Haber

13 yaşındaki Furkanın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

ANKARA’DA 13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATINI KAYBETTİĞİ, 2 ÇOCUĞUN DA YARALANDIĞI KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

Ankara'da 13 yaşındaki bir çocuğun yaşamını yitirdiği ve 2 çocuğun yaralandığı talihsiz kaza anının görüntüleri gün yüzüne çıktı. Kazanın meydana geldiği tarih, 1 Haziran'dı ve olay, Kahramankazan ilçesinin Kayı Mahallesi Ahi Evran Caddesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, 17 yaşındaki A.A., otomobilin direksiyon kontrolünü kaybetti ve 06 FG 3650 plakalı araç, yolun kenarındaki beton elektrik direğine çarptı.

Kaza sonrasında, çevredekilerin hemen olayı bildirmesi üzerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve elektrik bakım ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ne yazık ki, kaza sonucunda 13 yaşındaki Furkan Çağrı Özer hayatını kaybetti. Sürücü A.A. ile araçta bulunan 15 yaşındaki M.S. ve sürücünün 2 yaşındaki kız kardeşi A.A. ise sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye götürüldü. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi. Furkan Çağrı Özer'in cenazesi ise Kahramankazan'da defnedildi.

Kaza görüntülerine bakıldığında, araç sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ve ayrıca izinsiz bir şekilde otomobili kullanmaya başladığı anlaşılıyor. A.A., evde yalnız bırakmamak için 2 yaşındaki kız kardeşini yanına alarak iki arkadaşıyla birlikte babasının otomobilini kullanmıştı. Bu trajik kaza, yetişkin denetimi ve ehliyetin önemini bir kez daha vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER