© Baykuş Haber

15 Temmuz Demokrasi Otogarında bayram dönüşü hareketliliği devam ediyor

KURBAN BAYRAMI TATİLİNİ İSTANBUL DIŞINDA GEÇİRENLER DÖNMEYE, BAYRAM DOLAYISIYLA İSTANBUL'A GELENLER DE GİTMEYE BAŞLADI. BAYRAM DÖNÜŞÜ HAREKETLİLİĞİ YAŞAYAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI'NDA YOĞUNLUK YAŞANDI.

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte İstanbul'da hareketlilik artarken, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşandı. Tatilin sona ermesiyle birlikte İstanbul dışında geçirenler geri dönerken, bayram için İstanbul'a gelenler de memleketlerine dönmek için otogarda sıraya girdi.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda sabah saatlerinden itibaren dönüş yoğunluğu yaşanıyor. Otobüsler tıklım tıklım doldu, yolcular memleketlerine dönmek için sabırsızlandı. İstanbul dışında geçirdikleri bayram tatilinin ardından İstanbul'a geri dönen vatandaşlar, uzun yolculukların yorgunluğunu atmaya çalışıyorlar.

Behzat Dağ, İstanbul'a Van Erciş'ten geldiğini ve yaklaşık 2 günlük bir yolculuğun ardından ulaştıklarını belirtti. Yoğun trafik ve kalabalık yolların kendilerini zorladığını ifade eden Dağ, yine de sevdiklerini gördüklerine değdiğini söyledi.

Sinan Tuncil ise ek sefer ile bilet alabildiğini ve yolculuğunun Van'dan İstanbul'a uzun ve yoğun olduğunu paylaştı. Tatil için gittiği yerde ailesiyle vakit geçirdikten sonra geri döndüğünü dile getiren Tuncil, yollarda yaşanan yoğunluğun ve trafik sıkışıklığının seyahatlerini zorlaştırdığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER