© Baykuş Haber

15 Temmuz Demokrasi Otogarında bayram öncesi denetim

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, otobüs şoförleri ve yolcular için "Bayramınız Kemerli Olsun" sloganıyla trafik denetimi gerçekleştirildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz tatili ve bayram döneminde yoğunluk yaşanabileceği düşünülerek otogar giriş ve çıkışlarında denetimlerini artırdı.

Denetim sırasında, şoförler ve yolculara emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, yolculara bilgilendirici broşürler dağıtıldı. "Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı" ile emniyet kemerinin hayati önemi yolculara uygulamalı olarak gösterildi.

Bu etkinlikle ilgili olarak deneyimlerini paylaşan Mahsun Bayar, "Öncelikle emniyet kemeri kullanımının ne kadar önemli olduğunu anlattılar. Emniyet kemeri takılmadığında kaza anında yaşanabilecek durumları deneyimledik. Emniyet kemeri her zaman hayat kurtarır. Bu denetimlerin düzenli olarak yapılmasından memnun kaldım. Kazaların önüne geçmek için en azından bir adım atılıyor. Ailemden birisi Karabük yolunda benzer bir kaza geçirdi ve emniyet kemerinin hayat kurtardığını düşünüyorum. Bu nedenle herkese güvenli yolculuklar diliyorum. Bayrama sağlık ve mutluluk içinde ulaşalım." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER