© Baykuş Haber

15 ve 8 yıl hapis cezaları bulunan 2 hükümlü yakalanıp tutuklandı

OSMANİYE'DE KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Osmaniye'de gerçekleşen polis asayiş uygulamasında, 15 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan Ş.G. ve 8 yıl 4 ay hapis cezası hükmü bulunan H.Ö. yakalanarak tutuklandı. İşte bu habere özgün bir yaklaşım:

Osmaniye'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş operasyonu sonucunda, hapis cezası bulunan iki suçlu daha adaletin önüne çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri'nin başarılı çalışması, Ş.G. ve H.Ö.'nün yakalanmasına vesile oldu.

Ş.G., 15 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranıyordu ve polis ekipleri tarafından başarılı bir şekilde tespit edildi. Diğer yandan H.Ö., uyuşturucu madde ticareti ve kasten yaralama suçlarından dolayı 8 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranıyordu ve o da polisler tarafından yakalandı.

Yakalanan bu iki suçlu, emniyet makamlarındaki gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme sonucunda ise her iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Osmaniye'deki emniyet ekiplerinin başarılı operasyonları, şehrin huzur ve güvenliğinin korunmasına önemli bir katkı sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER