© Baykuş Haber

17 gün önce kaybolan Simge Nur, polisi arayıp ’İyiyim, beni aramayın’ dedi

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA’da 17 gün önce cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyip ayrılan evli ve 1 çocuk annesi Simge Nur Ö. (22) ortadan kayboldu. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Simge Nur’dan bir daha haber alamadıklarını belirten anne Nafiye Özkan, ”Sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil” dedi.

Isparta'da yaşanan gizemli kaybolma olayı, aile ve yetkilileri endişelendirmeye devam ediyor. Evli ve 1 çocuk annesi 22 yaşındaki Simge Nur Ö., 17 gün önce cep telefonunu tamir ettirmeye gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu. Ailesi, Simge Nur'dan haber alamadığı için kayıp başvurusunda bulundu. Ancak üç gün sonra Simge Nur, polis merkezini arayarak iyi olduğunu ve aranmasına gerek olmadığını söyledi. Bu gelişmeler üzerine ailenin endişesi devam ediyor.

Simge Nur'un annesi Nafiye Özkan, kızının ailevi sorunlarının olmadığını belirtiyor ve çocuğunu bırakarak kaçmasının mümkün olmadığını ifade ediyor. Kaybolduğu gün pazarda satış yapacağı için 3 yaşındaki torununu annesine bıraktığını ve o günden beri kendisinden haber alınamadığını söylüyor. Anne Nafiye Özkan, kızının kaybolmasından dolayı büyük bir üzüntü içinde olduğunu ve ona geri dönmesini istediğini dile getiriyor.

Simge Nur'un polis merkezini arayarak iyi olduğunu bildirmesine rağmen ailesi, kızlarının nerede olduğunu ve nasıl bir durumda olduğunu bilmedikleri için endişeleniyor. Kayıp olayının gizemini çözmek ve Simge Nur'un güvenliğini sağlamak için yetkililer harekete geçmiş durumda. Ailenin tek isteği, kızlarının sağ salim bulunması ve evlerine geri dönmesi. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER