© Baykuş Haber

18 yaşındaki zihinsel engelli Elif Zehra 5 gündür kayıp

Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ / İSTANBUL, (DHA)- TUZLA’da yüzde 40 zihinsel engelli olan 18 yaşındaki Elif Zehra İyigün, 5 gün önce ailesi ile birlikte gittiği kafenin otoparkında kayboldu. Kızının kaçırılmış olabileceğini ve hayatından şüphe ettiğini söyleyen anne ise kızının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi. 

Tuzla'da yaşanan kaybolma olayı ile ilgili gelişmeler şu şekildedir:

18 yaşındaki yüzde 40 zihinsel engelli Elif Zehra İyigün, ailesi ile birlikte gittiği bir kafede kayboldu. Kayıp başvurusu annesi Gülten Bozkızıl tarafından polise yapıldı, ancak kızlarından 5 gündür haber alınamıyor. Anne Gülten Bozkızıl, kızının daha önce de kaybolduğunu ancak kısa sürede bulunduğunu belirtiyor. Ancak bu sefer kızının hayatından endişe ettiğini düşünüyor ve kızının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istiyor.

Anne Gülten Bozkızıl, duygusal bir şekilde yaşadığı endişeyi dile getiriyor. Çocuğunun ilaç kullanması gerektiğini ve bu süreçte ilaç kullanamayacağını belirtiyor. Kızını bulamamanın ve ona ulaşamamanın büyük bir endişe kaynağı olduğunu ifade ediyor. Her gün Tuzla ve çevresinde kızını arıyor, ancak sonuç alamıyor. Gözü kapalı uyuyamadığını ve her an kızının sesini duyduğunu söylüyor.

Anne, 5 gündür kızına ulaşamamanın verdiği çaresizlikle yetkililerden yardım istiyor. 3 çocuk annesi olan Gülten Bozkızıl, bu olayın diğer çocukları üzerinde de psikolojik etkiler yarattığını ve çocuklarının endişe içinde olduklarını belirtiyor. Polis, kayıp kızlarını bulmak için çalışmalarına devam ediyor ve annenin yaşadığı endişeyi gidermek için ellerinden geleni yapıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER