© Baykuş Haber

19 yıldır sokak kedilerine annelik yapıyor

SOKAKLARDA KEDİLERİ BESLİYOR

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşayan Ayla Gözükan, tam 19 yıldır her gün düzenli olarak sokak kedilerini beslemeye devam ediyor ve bu güzel alışkanlığını sürdürüyor. Gözükan, bu özel bağını komşusunun bodrum katında gördüğü bir kedi ile başlamış, ardından çevresindeki sokak kedilerini de beslemeye karar vermiş. Mahallesinde yaşayan tüm kedilere göz kulak olmaya çalışan Ayla Gözükan, her gün iki kez bu sevimli dostlarını besleyerek, yaşam süresince onlara sahip çıkmayı sürdüreceğini vurguluyor.

Ayla Gözükan, kendi dairelerini kedilere satmadığını ve başka bir yere taşınmayı düşünmediğini belirtiyor. Ayrıca evinde de birçok kediye baktığını ve bu güzel alışkanlığını komşusunun bodrumunda yavrulayan bir kedinin bakımıyla başladığını anlatıyor. Kedilere olan sevgisiyle bağını güçlendiren Gözükan, bu süreçte sayılarının arttığını ve 19 yıldır kedilere destek olduğunu söylüyor. Ayrıca hasta kedileri veterinerlere götürdüğünü ve zaman zaman tanıdıklarının kuru mama desteği sunduğunu belirtiyor.

Ayla Gözükan, kedilere olan ilgisi ve sevgisiyle yorulmadığını dile getiriyor ancak kedilerin yiyecek ve içecek kaplarına zarar veren insanların üzdüğünü ifade ediyor. Onlar için tüm bu çaba ve sevginin değerini anlatırken, kedileri kendi çocukları gibi gördüğünü ve insanlar kadar onları yoranın da yine insanlar olduğunu vurguluyor. Ayrıca, torunlarının da kedileri sevdiğini ve birlikte güzel bir yaşam sürdüklerini belirtiyor. Gözükan, son olarak dünyadaki tüm canlılara annelik yapmayı sevdiğini dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER