© Baykuş Haber

2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında

MERSİN'İN ERDEMLİ İLÇESİNDE OTOMOBİLİN AYNI İSTİKAMETTEKİ BAŞKA BİR OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, BİRİ BEBEK 4 KİŞİ YARALANDI. KAZA ANI BİR İŞ YERİNE AİT GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ.

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanan trafik kazasında, bir otomobilin diğerine arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, biri bebek 4 kişi yaralandı. Kaza, Mersin-Antalya D-400 Karayolu'nda Akdeniz Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan bir otomobil, bir binanın duvarına çarparak dururken, diğer otomobil de savruldu. Kazada hayatını kaybedenler arasında sürücü Cem Çetin ve araçta yolcu olarak bulunan Şirin Özcan yer alıyor. Her iki otomobilde bulunan biri bebek 4 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı, bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Bu kameraya yansıyan görüntülerde, önce far ışıkları görülüyor ve ardından gri renkli otomobilin kırmızı otomobile arkadan çarpması yaşanıyor. Çarpmanın şiddetiyle kırmızı otomobil yolda dönerek kameranın kadrajından çıkıyor, gri otomobil ise yol kenarındaki binanın duvarına çarpıyor.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, kaza anının büyük bir gürültü ile başladığını ve ardından olay yerine geldiklerini ifade ettiler. 2 kişinin hayatını kaybettiği ve biri bebek 4 kişinin yaralandığı bu üzücü kaza, bölgedeki güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER