© Baykuş Haber

2 kişinin yaralandığı olayda aranan şahıs teslim oldu

SAMSUN’UN BAFRA İLÇESİNDE ALKOLLÜ MEKANDA 2 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA ARANAN ŞAHIS TESLİM OLDU.

Samsun'un Bafra ilçesindeki bir alkollü mekanda meydana gelen olayda 2 kişinin yaralanmasının ardından aranan şüpheli, polise teslim oldu.

Bir hafta önce Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan alkollü mekanda yaşanan olayda, K.G. ve B.B. arasında başlayan tartışma sonrasında olay yerinden ayrılan B.B., tüfekle geri döndü. Bu nedenle B.B. ile K.G. arasında kavga başladı ve tüfek ateş aldı. Bu olayda çıkan saçmalar M.B.'nin ayağına isabet etti. İddialara göre S.K. de olayın ardından dışarı çıkan K.G.'ye tüfekle ateş ederek yaraladı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yanlışlıkla topuğuna isabet eden kurşunla yaralanan M.B. ilk tedavisinin ardından taburcu edilirken, K.G. tedavi altına alındı.

Olayın ardından polis ekipleri, olayda kullanılan 2 adet tüfeği ele geçirdi. B.B. gözaltına alındı ve Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. Burada tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olayın ardından aranan S.K. ise bugün Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek teslim oldu. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Bafra Adliyesine sevk edilen S.K., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER