© Baykuş Haber

2. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu için geri sayım başladı

“ULUSLARARASI VESTEL MANİSA YARI MARATONU” İÇİN KAYIT SÜRECİ BAŞLADI.

Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenecek olan "Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu" için kayıt sürecinin başladığını duyurdu. 17 Eylül Pazar günü ikinci kez düzenlenecek bu maratona, Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden sporcuların bu yıl da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Vestel, Manisa şehrine sporun cazibe merkezi kazandırmak amacıyla bu yarı maratonu düzenliyor. 2023 yılında yapılacak maraton, ulusal ve uluslararası düzeyde profesyonel atletlerin yanı sıra atletizm sporuna ilgi duyan herkesi ağırlayacak. Vestel City gibi Avrupa'nın en büyük üretim tesislerinden biri olan bir alanda gerçekleşecek bu uluslararası spor etkinliği, katılımcılara Manisa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı sunacak. İkinci Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu'na katılmak isteyenler, internet sitesi üzerinden kayıt yapabilecekler.

Bu yılki etkinlikte 21 kilometrelik ana maraton parkuru yanı sıra 10K, 10K Kurumsal ve ilk kez eklenen 5 kilometrelik halk koşusu olmak üzere toplamda dört farklı kategori bulunacak. Ayrıca, çocuklar için düzenlenen çocuk koşusu, yarı maratondan bir gün önce, 16 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl bin 624 kişinin katıldığı bu maraton, bu yıl da büyük bir katılım bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER