© Baykuş Haber

2 yaşındaki Murat Aslan’ın ölümünde anne ve diğer 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ’de, 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’ın istismara uğrayıp, vücudunda sigara söndürülüp, darbedilerek öldürülmesiyle ilgili tutuklu bulunan annesi Güler Kılıç (27) için ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 36’yıla kadar hapis, diğer sanıklar Atakan Erkoç (24) ve Volkan Yılmaz (38) içinse ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 23’şer yıla kadar hapis cezası istendi. Bayramın ilk günü Murat’ın mezarını ziyaret eden yakınları oyuncak araba ve ayıcık bıraktı.

Denizli'de gerçekleşen trajik olayla ilgili iddianame, cinsel istismar ve çocuğun öldürülmesi suçlamalarını içeriyor. İddianameye göre, 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç istismara uğrayıp, vücudu sigara söndürülerek ve darp edilerek öldürüldü. Tutuklu bulunan anne Güler Kılıç (27) için ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 36 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Diğer iki sanık, Atakan Erkoç (24) ve Volkan Yılmaz (38) için ise ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 23 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Olayın detaylarına göre, çocuğun cinsel istismara uğradığı, sürekli olarak darp edildiği, sigara yanıkları ve darp izleri bulunduğu, ayrıca banyoda boğulma girişimine maruz kaldığı belirtiliyor. İddianame ayrıca 4 yaşındaki ağabeyinin de istismara tanık olduğunu aktarıyor.

Anne Güler Kılıç ifadesinde, çocukları arkadaşına emanet ettiğini ve onları terk etmediğini savunurken, diğer sanıklar suçlamaları reddediyorlar.

Bu trajik olayın ardından, yakınları bayramın ilk gününde Murat'ın mezarını ziyaret ederek oyuncaklar bıraktılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER