© Baykuş Haber

21. Alanya Uluslararası Turizm Ve Sanat Festivali ünlüler geçidine sahne olacak

21. ALANYA ULUSLARARASI TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NDE ADETA YILDIZLAR GEÇİDİ OLACAK. BAŞKAN YÜCEL; “ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ SANATÇILARINI AĞIRLAYACAĞIMIZ; SERGİLERİMİZLE, PANELLERİMİZLE, GÖSTERİ VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERİMİZLE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA TÜRK KÜLTÜRÜNÜ VE TÜRK DÜNYASINI TANITACAĞIMIZ FESTİVALİMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZI, ALANYA HALKINI VE ŞEHRİMİZDE BULUNAN MİSAFİRLERİMİZİ DAVET EDİYORUM” DEDİ.

21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali büyük bir heyecanla yaklaşıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, festivalin açılışını ve etkinliklerini duyurdu. Festival, Türk sanatçılarının katılımı ve birçok etkinlikle dolu olacak. Başkan Yücel, festivale tüm vatandaşları, Alanya halkını ve misafirleri davet etti.

Festivalin açılışı, geleneksel Yörük Göçü ve Festival Korteji ile başlayacak ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun performansı ile devam edecek. Ünlü sanatçılar Arslanbek Sultanbekov ve Hadise, festivalin ilk gününde sahne alacaklar. Diğer günlerde ise Tan Taşçı, Azerin ve Yıldız Tilbe gibi ünlü isimler festivale renk katacaklar.

Ayrıca, festival kapsamında birbirinden değerli sergiler ve paneller de ziyaretçilerle buluşacak. "Türk Cumhuriyetleri" temasıyla birçok kültürel etkinlik ve sergi düzenlenecek. Ayrıca, birçok ülkeden 300 kişilik heyetin festivali ziyaret edeceği de belirtildi.

Alanya Belediye Başkanı Yücel, festivalin her yıl büyüyerek devam ettiğini ve bu yıl özellikle Türk Cumhuriyetleri'nden ve yurtdışından katılımın artacağını vurguladı. Festival boyunca birçok etkinlik ve gösteriyle Alanya'nın renkleneceği festival, Türk kültürünü ve Türk Dünyası'nı tanıtma fırsatı sunacak. Başkan Yücel, tüm vatandaşları festivalin coşkusuna katılmaya davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER