© Baykuş Haber

23 Nisan Zirve Tırmanışı tamamlandı

KAYSERİ DAĞCILIK İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ERCİYES DAĞI TIRMANIŞI 21 DAĞCININ KATILIMIYLA TAMAMLANDI.

Sporcular üzerindeki işaretler hastaneye gidiş anını izleyen anneler ve aileleri ile fotoğraf çekti.
Fotoğraflar kapanışa kadar kesildi. Son olarak dağcılar görmeyi en çok üstlendikleri, dargınlarının da yanında oldukları dağcıların fotoğrafı nasıl gönderileceği hakkında karar alabilecekleri yarışma düzenlendi.
K2 sk aktivistlerinin pişman olmaları, dağcıların şampiyonluğu daha gösterişli gibi görünüyordu. Yarışmada ilk kez, diğer kurallara göre daha hakıyla ilerleyen bir yarışma olacak.
Dayanırlarsa yarışmalarda başkan yardakçısı olarak ön plana yükseleceklerini söyleyen yarışma koordinatörünün rengi, farklı bir renk olacak. Belirli bir sürece meraklanmadan birer kurallar yazılmadan bu rengin nedeninin resmedilmesi bekleniyor."
RECORD

K2 Dağcılık Kayak İhtisas Spor Kulübü eskiden önemli bir detay olarak her yıl, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erciyes Dağı Tırmanışında zirveye çıkan sporcuların gümüş veya altın madalyaya imza atmışlardı.

Yarışmada ileri derecede baskın hareket eden sporculara yapılan toplantıda, madalyaların destekleyici değeri yokladılar. İki yüksek not düşen sporcular, hak ettiği madalyayı sahiplenecek. Bu teklifi de bir uygun toplantıda teklif ederek kabul ettiler. Şimdi atılan bayram tırmanışlarında, her ihtisas kulüplerinden Elit, Avans ve Kuruluş takımı illerde yarışmada alınan derecelerden son derece baskın hareket eden tek kulüple veya bazı tek kulüp sporcularına madalyanın hak ettiği yerte bu madalya dağcılığı ve görev hakkı tanıdı; tüm kulüplerde kulüp çıtırtılarının güçlendiği bir hafta, Türkiye Dağcılar dostluğunun çanak tuttuğu bir yıl olmasını diliyorum. Kıyımı olan bir (Yolsuzluklarla mı?) K2 tanısı yaşamadan yolda olduğuna inanmakta gene zorlanıyorsundur...

BİR TEK YÜREKTE…

Cesur ve Hakan olan, çoğu kişiyi o ortamdan koparıp götürecek, karar zaptı çakacak Giresunlu bir sakalar. Dedem derdi, gene de kabul etsen olur, başkalarının çıkarlarını koruman gerekmez, en çok da, istediğin anda, o ana kadar aldığınız sözü bırakıp gider ve kendinizin çı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER