© Baykuş Haber

25 bin nüfuslu mahallede et girmeyen hane yok

AYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BULUNAN İLDEM CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTARI EMİNE KURHAN; 4 YILLIK GÖREV SÜRESİNDE MAHALLESİNE YENİ PROJELER KAZANDIRIRKEN YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ DE UNUTMUYOR. DEPREMZEDELERE KUCAK AÇAN KURHAN, KURBAN BAYRAMI'NDA DA KURBAN KESEMEYEN AİLELERE HAYIRSEVERLERİN ULAŞTIRDIĞI PAYLARI DAĞITIYOR.

Melikgazi ilçesinde görev yapan İldem Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Emine Kurhan, 4 yıllık süresince mahallesine yeni projeler kazandırmanın yanı sıra yardıma muhtaç aileleri de unutmuyor. Depremzedelere yardım eli uzatan Kurhan, Kurban Bayramı'nda ise kurban kesemeyen ailelere hayırseverlerin paylarını dağıtıyor.

25 bin kişinin yaşadığı İldem Cumhuriyet Mahallesi'nin muhtarı olarak görev yapan Emine Kurhan, mahallesinde eksiklikleri gidermek için muhtarlığa aday olduğunu belirtti. Kendi ifadesiyle, "Mahallemdeki eksiklikleri tamamlamak için aday oldum" dedi. Kurhan, mahalleye kazandırdığı projeler hakkında şunları söyledi: "4 yıldır mahallem ile ilgili gelen her talebi belediyeye bildiriyorum. Belediyeden de güzel dönüşler oluyor. Sosyal tesis, kütüphane yapıldı. Elektrik kabloları yer üstündeydi, yer altına alındı. Birkaç sokağımız kaldı, onun da bu sene alınacağını düşünüyorum. Dükkanlarımızın hiçbirinde doğalgaz yoktu, doğalgazlarımız çekildi."

Aynı zamanda depremzedelere yardım eli uzatan Muhtar Kurhan, "6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde depremzedelere de mahalle olarak kucak açtıklarını" belirtti. Kurban Bayramı'nda ise hayırsever vatandaşların getirdiği etleri kurban kesemeyen ailelere dağıttığını dile getirdi. Kurhan, "Kurban Bayramlarında ikinci günü muhtarlığımı açarım. 10 gün öncesinden paylaşım yaparım, 'kesemeyenlere dağıtabilmemiz için pay getirirseniz buradan dağıtalım' şeklinde. Çünkü insan komşusunu bile bilemiyor bazen. Dağıtımlarını yapıyorum. Çok da güzel şeylere vesile oluyoruz. Çalışmaya devam edeceğim. Yoksulun yanındayım, Allah hayırseverlerimizden de razı olsun" dedi. Mahalle sakinleri de Emine Kurhan'ın çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER