© Baykuş Haber

26 kişinin yaralandığı tramvay kazası havadan görüntülendi

SAMSUN’DA 26 KİŞİNİN YARALANDIĞI TRAMVAY KAZASINDA OLAYIN BOYUTU, HAVADAN ÇEKİLEN DRON GÖRÜNTÜLERİYLE GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ.

Samsun'da meydana gelen tramvay kazasının boyutları, dron ile havadan çekilen görüntülerle daha net bir şekilde görüldü. Olay, Canik ilçesi Mert Irmağı üzerindeki raylı sistem hattında meydana geldi. Gizem Atik'in kullandığı 5509-A numaralı tramvay, arıza nedeniyle durduğunda arkadan gelen Engin Yıldırım'ın yönetimindeki 5512-A numaralı tramvaya çarptı. Kazada tramvayda sıkışan vatman Engin Yıldırım ağır yaralandı ve toplam 26 kişi yaralandı. Yaralılar Samsun'daki hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kazanın ardından olay yerini ve tramvayları gösteren dron görüntüleri çekildi. Bu görüntüler, kazanın boyutlarını ve hasarı daha net bir şekilde gösterdi. Kazayı anlatan bir görgü tanığı, "Kaza anında telefonla ilgileniyordum. Bir anda bizim bulunduğumuz tramvay öndeki tramvaya çarptı. O an şoka girdim. Kenarda duran bir kişi birçok yerinden yaralandı. Hala elim ayağım titriyor. Kazada birçok yolcu da yaralandı." dedi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali ve Başkan, incelemelerin ardından durumu ağır olan vatmanı ve yaralıları hastanelerde ziyaret etti. 5509-A numaralı tramvay başka bir tramvayın yardımıyla olay yerinden çekilirken, 5512-A numaralı tramvayın raylardan çekilme çalışmaları devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER