© Baykuş Haber

27 yaşındaki genç, doğum gününde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

BURSA’DA 2 KİŞİ MOTOSİKLETİN YAN YATMASI SONUCUNDA HAYATINI KAYBETTİ.

Bursa'da yaşanan elim bir kaza sonucunda, motosikletin devrilmesiyle 2 kişi hayatını kaybetti. Bu trajik olayın daha da dokunaklı kılan bir tarafı, hayatını kaybedenlerden birinin bugün doğum gününü kutlayacağı gün olduğu ortaya çıktı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında İstanbul-İzmir Otoyolu'nda gerçekleşti. İzmir istikametinden Görükle'ye giden Mustafa Kaan Orhan (27) yönetimindeki 16 AZD 714 plakalı motosiklet, sürücünün kontrolünü kaybederek yan yattı. Motosiklet sürücüsü Mustafa Kaan Orhan ve motosiklette yolcu olarak bulunan Şerife Bozdağ (50) çarpmanın etkisiyle yere sürüklendi. Kazanın ardından motosiklet, Bozdağ'ın cenazesinin 125 metre ilerisinde bulundu.

Gürsu ilçesinde yaşayan Mustafa Kaan Orhan'ın, doğum gününün bu trajik kazanın yaşandığı gün olduğu ve arkadaşlarıyla kutlamak için Görükle'ye gittiği öğrenildi. Ancak bu mutlu gün, acı bir olayla sona erdi. Kazada yaşamını yitiren Şerife Bozdağ ve sürücü Mustafa Kaan Orhan'ın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER