© Baykuş Haber

2si bebek 8i çocuk tam 16 kişi bindi, minibüs değil motosiklet

Aksaray'da ilginç bir olay yaşandı. 2'si bebek, 8'i çocuk toplam 16 kişi, bir 3 tekerlekli elektrikli motosiklete binerek polis ekipleri tarafından yakalandı. Bu olay, Şamlı Mahallesi Atatürk Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Trafik polisleri rutin uygulama sırasında tüm motosikletleri kontrol ederken, Asayiş ekipleri de şahısları Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirdi.

Polis ekipleri, 38 MA 5370 plakalı 3 tekerlekli elektrikli motosikleti durdurduklarında inanılmaz bir manzara ile karşılaştılar. Motosikletin üzerinde 2'si bebek, 8'i çocuk ve toplamda 16 yabancı uyruklu kişi olduğunu tespit ettiler. Şaşkınlıkla izlenen bu olayda, polis ekipleri motosikletin üzerindeki yolcuları tek tek indirdi. Motosiklet sürücüsü Muhammet Ahmet Huseyin'in ehliyetsiz olduğu belirlendi ve 16 bin TL para cezası kesildi. Motosiklet, sürücünün ehliyetli bir yakınına teslim edildi.

Motosiklet sürücüsü Muhammet Ahmet Huseyin, basın mensuplarının sorularını gülerek yanıtladı ve 15 kişi olduğunu belirtti. Bu ilginç olay, Aksaray'da trafik kurallarına uymamanın sonuçlarına dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER