© Baykuş Haber

3. Altıeylül kitap fuarı dolu dolu geçti

3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI DOLU DOLU GEÇTİ

3. Altıeylül Kitap Fuarı, 26 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti ve 75. Yıl Parkı'nda binlerce kitap severi bir araya getirdi. Bu etkinlik, kitapları sevenler için önemli bir buluşma noktası haline geldi. Fuar, birbirinden değerli yazarların katılımıyla ve imza-söyleşi etkinlikleriyle renklendi ve Balıkesirlilerin büyük ilgisini çekti.

3. Altıeylül Kitap Fuarı, okurlara ve Balıkesir sakinlerine yayınevlerinin katılımıyla ve yazarlarla buluşma fırsatı sundu. Fuar boyunca 7'den 70'e kadar geniş bir yaş aralığını hedefleyen yazarlar, kitapseverlerle buluştu. Fuarın gündüz saatlerinde 75. Yıl Parkı'nda kuruldu, bu alanda vatandaşlar yayınevlerini ziyaret etti. Akşamları ise Hasan Can Kültür Merkezi ve Avlu Kongre Merkezi'nde yazarlarla söyleşiler gerçekleştirildi.

Fuarın son gününde ünlü yazarlar Türker Akıncı, Miraç Çağrı Aktaş ve Hayati İnanç, okurlarıyla buluştu. Hayati İnanç, Balıkesir'e olan sevgisini dile getirerek, "Balıkesir'e hatırımda sayısı kalmayacak kadar geldim. Her defasında da çok yoğun sıcak samimi bir ilgiyle karşılaştım" dedi.

3. Altıeylül Kitap Fuarı'nda Ressam Eşref Armağan'a ait eserlerin sergilendiği bir sergi düzenlendi. Ayrıca Atlu ve Kongre Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlik sonrasında, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Yazar Hayati İnanç'a çiçek takdim etti ve katılımcılara teşekkür etti. Başkan Avcı, kitap fuarının gençlere ve şehrin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı ve gelecekte de kültürel ve sosyal etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER