© Baykuş Haber

3 kişiyi sopalarla döven maskeli şüphelilerden 4’ü tutuklandı

DOĞUBAYAZIT (Ağrı), (DHA)- AĞRI’da, eli sopalı ve yüzleri maskeli kişiler, husumetli oldukları 2 kişi ile kavgayı ayırmak isteyen 1 kişiyi dövüp, hastanelik etti. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları adliyede tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı. Polis, olaya karıştıkları belirlenen diğer şüphelileri arıyor.

AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde, ellerinde sopalar ve yüzleri maskeli bir grup kişi, husumetli oldukları iki kişi ile kavga etmek isteyen bir kişiyi döverek hastanelik etti. Olaya karıştıkları tespit edilen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelileri yakalamak için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, 7 Temmuz akşamı Doğubayazıt ilçesi Burhan Dumlu Caddesi'nde meydana geldi. Maskeli kişiler, cadde üzerinde yürüyen iki kişiye saldırdı. Saldırıya uğrayan kişilerden biri bir markete, diğeri ise bir kafeye sığındı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, saldırganların iş yerlerinde de eylemlerine devam ettiğini gösterdi. Bu sırada, yaralanan kişilere yardım etmek isteyen başka bir kişi de maskeli saldırganlar tarafından dövüldü.

Olay yerinden kaçan şüpheliler, polis tarafından sopalarla birlikte yakalandı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 5 kişiden 4'ü tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis, olaya karışan diğer şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER