© Baykuş Haber

3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonunda Heyecan Başladı

KAYSERİ’DE GEÇTİĞİMİZ YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN YARI MARATONUNUN BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Geçtiğimiz yılın başarılı bir şekilde düzenlenen Kayseri Yarı Maratonu, bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek. 'Mimar Sinan' temasıyla düzenlenen 3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, 21K ve 10K parkurlarıyla 24 Eylül Pazar günü spor tutkunlarını buluşturacak. Bu etkinlik, hem eğlence hem de yarışın bir arada olduğu parkurlarıyla Kayseri'de spor coşkusunu yeniden canlandıracak.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın sporun ve sporcunun destekçisi olarak hayata geçirdiği bu proje, her yaştan profesyonel ve amatör sporcu için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Kayseri Yarı Maratonu, sporun günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olmasını teşvik etmeyi ve spor kültürünü topluma aşılamayı amaçlıyor. Aynı zamanda, şehrin kültürel zenginliklerini dünya genelinde tanıtarak katılımcılara doğal ve kültürel mirası keşfetme fırsatı sunuyor.

Geçen yıl büyük ilgi gören Kayseri Yarı Maratonu, bu yıl 'Mimar Sinan' temasıyla daha da büyüyerek düzenleniyor. Kayıtlar www.kayseriyarimaratonu.com web sitesi üzerinden yapılabilir ve etkinlikle ilgili detaylı bilgilere de bu siteden erişilebilir. Bu etkinlik, bir maratondan çok daha fazlasını sunan sloganıyla Kayseri'de spor tutkunlarını bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER