© Baykuş Haber

3 yıl önce öldürülen ağabeylerinin cinayet şüphelisini tabanca ile vuran 2 kardeş tutuklandı

Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’da 3 yıl önce öldürülen Orhan Erdoğan’ın (19) kardeşleri Mertcan (18) ve Emirhan Erdoğan (20), olaydan sonra cinayet şüphelisi olarak tutuklanan ve yakın zamanda cezaevinden çıkan Ali Gültekin’i (20) tabanca ile başından vurdu. Ağır yaralanan Gültekin tedaviye alınırken, Erdoğan kardeşler tutuklandı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, 3 yıl önce öldürülen Orhan Erdoğan'ın kardeşleri olan Mertcan (18) ve Emirhan Erdoğan (20), cinayet şüphelisi olarak tutuklanan ve yakın zamanda cezaevinden çıkan Ali Gültekin'i (20) tabanca ile başından vurarak ağır yaraladı. Olayın ardından Gültekin tedavi altına alındı ve Erdoğan kardeşler tutuklandı.

Olay, dün akşam Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yaşandı. Mertcan ve Emirhan Erdoğan, ağabeyleri Orhan Erdoğan'ın 3 yıl önceki ölümüyle ilgili cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Ali Gültekin ile yolda karşılaştı. Erdoğan kardeşler, yanlarında bulunan K.Ç. (21), B.K. (25) ve H.K. (28) ile birlikte Gültekin'in yanına gitti. Taraflar arasında çıkan tartışmanın ardından Mertcan Erdoğan'ın belinden çıkardığı tabanca ile Ali Gültekin'i başından vurarak ağır yaraladı. Olayın ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ali Gültekin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve hayati tehlikesi devam ediyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mertcan ve Emirhan Erdoğan tutuklandı, diğer üç şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER