© Baykuş Haber

4-6 yaş gurubu Kuran-ı Kerim kursu öğrencileri 10. yılını kutladı

AFYONKARAHİSAR İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN 4-6 YAŞ KUR'AN-I KERİM KURSLARININ KURULUŞUNUN 10. YILI MÜNASEBETİYLE KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an-ı Kerim kurslarının kuruluşunun 10. yılını coşkuyla kutlama programına ev sahipliği yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik başlatılan bu kurslar, sahih bir din ve ahlak gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından minik öğrencilerin Kur’an tilaveti ile devam etti. İl Müftüsü Sinan Kazancı, programa katılanları selamladı ve "Evlatlarını bizlere emanet eden ebeveynlere ve onların yetiştirilmesi konusunda büyük çaba sarf eden hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

4-6 yaş grubu öğrencilerin etkinlikleri ve gösterileri ile devam eden program, minik öğrencilerin yaptığı dualar ve bayrak gösterisi ile son buldu. Bu özel gün, küçük yaşlardan itibaren çocuklara dini eğitimin verildiği ve manevi değerlerin kazandırıldığı bu kursların önemini vurgulamak adına anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER