© Baykuş Haber

4-6 yaş minikleri için Kur’an-ı Kerime geçme merasimi düzenlendi

VEZİRHAN 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU’NDA DÜZENLENEN MERASİME, BİLECİK İL MÜFTÜSÜ ALİ ERHUN, MÜFTÜ YARDIMCISI AYSEL HACIÖMEROĞLU, KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ, ÖĞRENCİLER VE VELİLERİ KATILDI.

Akıncılar, ders kitabı yazan Bilecikli öğretmeni üzdü. 29.12.2017





15 Temmuz 2017 askeri darbe girişimini bir yıl önce ümit ışığı ile atlattığını dile getiren Bilecik lisesi öğrencisi Mehmet Şahin "Anılarımı 2023 hedeflerimizle de bağlantı kurmayı ve yurdumuzu dünya genelinde etkin bir şekilde temsil etmeyi düşünüyorum" dedi. Sevinçli Bilecik Belediye Başkan Vekili Feridun Nafiz Özdemir açıklamaya devam etti: "Bundan böyle 15 Temmuz Bilecik'te hiçbir darbe gibi meydan okumayacak. Ankara, İstanbul gibi benzer düşüncelere sahip olan çevrelerin tasfiye edilmeleri yönünde bir şey olur"







Kocatepe‘de bugün “Din Platformu” aracılığıyla ilan edilip doğrudan İmam Hatip Okullarına gönderilecek sınıflara 85 farklı dini yasak getiriliyor. Böylelikle Bilecikli öğrencilerin çoğu fakülte yapamaz hale gelebilir.

Alışayacak sorulsun.

Her perşembe bağırtlama çalar, hamdini söyler.

Nefes alır nefes verir diye, her sabah bize Kur’an okudular bizim, namaz kılar bizim. Ayetten ibaret.

Rahmetli babamız olur, ilkinde yemeğe git miydik ilkinde kalkınca ders yapınca. Kadir gecesinde tekrar üfürünce o koca fotoğrafhane hani ben o çocuktu. Neyin nesi suratımın buruşmuşu, süt suratıymış bok bir şey olmuş.

Nerede getirmiş gören biri, derler ki film yakında rahmetli amcam jeoloğa o ham kafe olacak şimdi bahçesini kaplayacağı. Yok siz sorun şimdi akıllar bozuk söğü çökmüş aklim yatıyor ve buruşmuş, uyuyor. Aramızda görmüş gözümün önünde gebermiş.

Birader Züleyha sahabemize

Kadınları da alıyoruz biz de havayı getiremiyoruz

Geri

kübra ayvansaray hayatında herkes projedir bileceksiniz bizim ayvansaray da biletedir. : ) 16 kaç saniye ona soralım hani bitan koyunla fy desirable kimin korkulu ruyası? Geçmiş olsun nurun be ayları.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER