© Baykuş Haber

4. kattan düştü, yaralı kurtuldu

KOCAELİ'NİN DERİNCE İLÇESİNDE İNŞAAT İŞÇİSİ 4 KATLI BİNANIN 4. KATINDAN MARKETİN TENTESİNE DÜŞTÜ. YARALI OLARAK KURTULAN GENÇ ADAM HASTANEYE KALDIRILDI.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, bir inşaat işçisi 4 katlı bir binanın 4. katından marketin tentesine düştü. Şans eseri yaralı olarak kurtulan genç adam hemen hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yavuz Sultan Mahallesi Körfez Caddesi'nde bulunan 4 katlı binanın 4. katında meydana geldi. İnşaat işçisi olan B.Y. (30), diğer işçilerle birlikte aynı binada konakladığı 4. kattaki dairenin penceresinden bilinmeyen bir nedenle düştü. B.Y., binanın altındaki marketin tentesine çarparak yere düştü ve bu sırada yaralandı.

Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi ve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç adamın ilk müdahalesini yaptıktan sonra onu hastaneye götürdüler. Neyse ki, B.Y.'nin hayati tehlikesi bulunmuyor ve durumu stabil.

Polis ekipleri de olayın nedenini ve detaylarını öğrenmek için B.Y.'nin konakladığı dairede inceleme yaptılar. Ayrıca, olay anında dairenin içinde bulunan diğer işçilerin ifadelerine başvuruldu.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER