© Baykuş Haber

5 ilde muhtarlarla enerji toplantısı

YEŞİLIRMAK ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.(YEDAŞ), SAMSUN, ORDU, ÇORUM, AMASYA VE SİNOP İLLERİNDE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELİYOR.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerindeki muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Elektrik bakım, onarım ve yatırımlarını kesintisiz sürdüren YEDAŞ, bu yıl da muhtar toplantılarına devam ediyor. YEDAŞ, bölgedeki 5 ilde yaklaşık 4 bin muhtarla 30 farklı lokasyonda görüşerek, 2022'de gerçekleştirdiği çalışmaları ve 2023 yılı için planladığı şebeke, tesis ve teknoloji yatırımlarını paylaşıyor.

Şirket, kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle sürdürülebilir enerji hizmeti sunma mesajını muhtarlara iletiyor. YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, muhtarların bölgedeki müşterilerin düşüncelerini en iyi şekilde ileten ve iletişim köprüsü olan önemli temsilciler olduğunu belirterek, müşteri memnuniyetini artırmayı ve hizmetlerini iyileştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Şirket, muhtarlarla sürdürdüğü iletişimle hizmet kalitesini yükseltmeyi ve müşteri memnuniyetini daha da artırmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER