© Baykuş Haber

51 yaşında üniversiteden mezun oldu

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BAİBÜ) MUDURNU SÜREYYA ASTARCI MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. 205 öğrencinin mezun olduğu bu özel günde, bir anne ve bir 51 yaşındaki mezun da dikkat çekti.

Mezuniyet töreni, BAİBÜ Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu kampüsünde gerçekleşti ve akademik personel ile ailelerin katılımıyla renklendi. 205 öğrenci, uzun bir öğrenim sürecinin ardından mezuniyet diplomalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Mezun öğrenciler, kep atma geleneğini de coşkuyla yerine getirdi.

Mezuniyet töreninde okul birincisi olarak Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümünden mezun olan Filiz Yılmaz ödüllendirildi. Başarılı öğrencilere belgeleri takdim edildi ve bu anlamlı günde öğrencilerin sevinçleri aileleri ve öğretim görevlileri tarafından paylaşıldı.

Mezuniyet coşkusuna katılan 2 çocuk annesi Melek Öztaş ve 51 yaşındaki Erol Kartal, bu özel günü mezunlar arasında unutulmaz kıldılar. Melek Öztaş, Turizm bölümünden mezun olmanın gururunu yaşarken, zorlu bir süreci başarıyla atlattığını ve artık kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini ifade etti. Ailesinin ve destekçilerinin yardımıyla başarılı bir şekilde eğitimini tamamladı ve gelecekteki planları hakkında umutlu.

Erol Kartal ise 51 yaşında üniversite diplomasını almanın gururunu yaşadı. İşletme bölümünden mezun olan Kartal, öğrencilerle aynı sıralarda oturarak derslerini tamamladı ve mezuniyetin keyfini sürdü. Öğrencileriyle yakın bir ilişki kurarak hem arkadaşları hem de çocukları gibi hissettiğini belirtti.

Bu özel mezuniyet töreni, yaş, cinsiyet veya zorluklar ne olursa olsun, başarıya ulaşmanın ve eğitim hedeflerine ulaşmanın herkes için mümkün olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER