© Baykuş Haber

60 yıl hapis cezası bulunan cinayet şüphelisi 9 yıl sonra yakalandı

AKSARAY’DA “ÇOCUĞU KASTEN ÖLDÜRME” SUÇUNDAN ARANAN VE HAKKINDA 60 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS OPERASYONLA YAKALANDI.

Aksaray'da 21 Aralık 2014 tarihinde yaşanan bir olayın ardından "çocuğu kasten öldürme" suçundan aranan ve 60 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, polisin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Olay, Yeni Mahalle'de gerçekleşti ve 30 Mart muhtarlık seçimlerine dair bir anlaşmazlık nedeniyle iki akraba grubu arasında başlayan bir tartışma sonucunda şiddetli bir kavgaya dönüşmüştü. Bu kavga sırasında silahlar çekilmiş, 1 kişi ateş açarak 15 yaşındaki Ali Altınbaş'ın hayatını kaybetmesine yol açmış, bir polis memuru da dahil olmak üzere 15 kişi yaralanmıştı.

Olayın ardından kayıplara karışan R.A. (42), tam 9 yıl boyunca yakalanamamıştı. Ancak Aksaray polisinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucu R.A. saklandığı yerde yakalandı. Aranması devam eden ve hakkında 60 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari R.A., emniyet tarafından gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER