© Baykuş Haber

600 pehlivan Tarihi Akbalık Güreşlerinde boy gösterecek

BU YIL 58'İNCİSİ DÜZENLENECEK OLAN VE 40 BAŞPEHLİVANIN KATILIMIYLA TOPLAM 600 SPORCUNUN BOY GÖSTERECEĞİ TARİHİ AKYAZI AKBALIK YAĞLI GÜREŞLERİ’NİN LANSMANI YAPILDI.

Bu yıl 58. kez düzenlenecek olan ve 40 başpehlivanın katılacağı Tarihi Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri'nin tanıtımı yapıldı. 4 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan güreşler için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, etkinliğin hem ata spora destek hem de Akyazı'nın tanıtımına katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Toplamda 600 güreşçinin yarışacağı bu önemli etkinliğin 58. kez gerçekleştirileceğini ifade etti.

Akbalık Güreş Ağası İbrahim Şahin de bu göreve layık görülmenin onur verici olduğunu ifade ederek, güreşseverleri etkinliğe davet etti. Katılımcılar, güreşlerin hayırla sonuçlanması temennisinde bulundu.

Ayrıca, tanıtım toplantısına Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akbalık Güreş Ağası İbrahim Şahin, Akbalık eski Güreş Ağası Mehmet Öztürk, Akbalık Mahalle Muhtarı Rüstem Bilgi ve diğer güreşseverler ile basın mensupları katıldı. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER