© Baykuş Haber

63 saat enkaz altında kalan Gürkan, üniversite sınavına girdi

HATAY’DA 5 KATLI APARTMANIN ENKAZINDAN 63 SAAT SONRA ÇIKARTILAN VE YAŞADIĞI O KORKU DOLU DAKİKALARI CEP TELEFONUNA KAYDEDEN 18 YAŞINDAKİ GÜRKAN ÖZTÜRK, ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRDİ. ÖZTÜRK, UMUDUNU HİÇ KAYBETMEDİĞİNİ VE İYİ BİR ÜNİVERSİTE KAZANMAK İÇİN ÇABALADIĞINI SÖYLEDİ.

Hatay'da deprem enkazından kurtulan 18 yaşındaki Gürkan Öztürk, yaşadığı korku dolu anları cep telefonuyla kaydetti ve şimdi Adana'da üniversite sınavına girdi. Öztürk, umutsuzluğa kapılmadan iyi bir üniversite kazanmak için çabaladığını belirtti.

Gürkan Öztürk, Hatay'da dedesinin evinde depremde enkaz altında kaldıktan sonra kurtarıldı. Bu süreçte yaşadığı zor anları cep telefonuyla kaydeden Öztürk, tedavi sonrası Ceyhan KYK yurduna yerleştirildi ve üniversite sınavına hazırlanmaya devam etti. Bugün YKS'nin Temel Yeterlilik Testi'ne girdi.

Sınav öncesinde açıklamalarda bulunan Öztürk, yaşadığı zorlu süreci ve hayallerini paylaştı. Annesinin de bir kaza geçirdiğini ve bu dönemin zorluğunu vurgulayan Öztürk, endüstri mühendisi olma hayaliyle sınava hazırlandığını ifade etti.

Öztürk, depremzede arkadaşlarına ve tüm sınavdaki öğrencilere başarılar diledi ve umutla geleceğe bakmayı sürdürdüğünü vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER