© Baykuş Haber

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği programı açıklandı

5-10 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN 64. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI AKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH AKKAYA TARAFINDAN YAPILAN BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLANDI.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 5-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nin detaylarını bir basın toplantısıyla duyurdu. Bu yılki şenlikte temsili Nasreddin Hoca karakterini ünlü dizi ve sinema sanatçısı Çetin Altay'ın canlandıracağını açıklayan Başkan Akkaya, programın çeşitli etkinliklerle dolu olacağını belirtti.

Şenlik kapsamında tiyatrolar, sanat etkinlikleri, yerli ve yabancı halk dansları gösterileri, çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli yarışmaların yanı sıra konserlerin de yer alacağını ifade etti. Ayrıca, Karikatürcüler Derneği ile düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması'nda birçok ülkeden katılımcının yer aldığını ve ödüllü karikatürlerin sergileneceğini söyledi.

Başkan Akkaya, Nasreddin Hoca Şenliği'nin Akşehir'i ve Nasreddin Hoca'yı ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmayı amaçladığını ve tüm hemşehrileri ve misafirleri şenliğe davet ettiğini belirtti. Şenliğin Akşehir için önemli bir etkinlik olduğunu ve herkesin keyifle katılmasını dilediğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER