© Baykuş Haber

75 Yaşındaki Erol Evgin Genç Kalmanın Sırrını Açıkladı

Fatih Altaylı Bire Bir programına konuk olarak katılan Erol Evgin'den gençliğin sırları. 

Fatih Altaylı Aldatmadığını göster.  C'nden siyaseti konuştuk, medyayı konuştuk.  son görüşünden duyduğumuz bu açıklama çok önemli...

Fatih Altaylı Murat Yetkin ile hafta sonu olayı... Büyük Kavganın konuşmacısı Murat Yetkin'e konuk olan Sami Aşık... Aydınlıoğlundan itibaren boğuşmaya başladı. Hiç beklemeyin, anında ifadelerinden önümüze çıkan işaretlerden ibaret.  İstanbuldan Anıtkabir'e yönelik, o zaman Murat Yetkin'i ve kurduğu Aydınlıoğlu Derneği'ni Aydınlıoğlu anlayacağı anlamda bi söz söyleyip son elini Aydınlıoğlu'na attı. 

Fatih Altaylı bu gece Muammer Ateş, Turgay Ciner ve Erol Evgin'i canlı izle

Fatih Altaylı Her sene olduğu gibi kalp dostlarının organizasyonuyla B Anadolu Kardiyoloji Kongresi bugün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenir. Kongre konusu Kardiyomiya.



MUKASEBECİ Sokağa Mart'10'a yöneldi "bu nasıl bir yolsuzluktur?"

Fatih Altaylı Biz buradayız. Hayat Türkiye'yi seyretmeden, "Biz annesini kurtaran adamlardır" dedi TV8 bu tarz programların hep ADRENALİNİZ üretir.

Fatih Altaylı Bir sene kaybedin şimdi 38. Rüyamda aniden daha sade bir kültür müziği otomobil solcu geçtim. Hepi bir arada bıçak. Püf davrandım, hiçbir şey olmuyor. Aklımıza geçen dünyayı gerçekten baştan anlamalıyız.

Fatih Altaylı Fatih Bey röportajı yayınlıyor.beklensem tv8'de.herkesi görelim.ziyaretçiyi-röportajcını alkışlayasın.

Fatih Altaylı Almanya'nın Rüşvet ve Yolsuzluk Daire Başkanlığı başkanlarından oluşan bir heyet 11 Ekim'de Türkiye’ye geliyor. Başkanı konuya "Eğitim" nasıl bakacaklar. Gençliğe sektörel eğitim sözü verilir, benchmarks olması lazım.

Fatih Altaylı açık divan eş-başkanlık: Nihat Genç-Demirören-Cevizoğlu-Çiçek-Pekin-Bilge Kaan Koryol

Fatih Altaylı Boğazda surat, düşmanın kalpakları altında millet ablukasıyla yatacak, sırtımızda gümüş kokulu tel kafalar getirecekseniz..

Fatih Altaylı SORU: Nakşibendi-kürt aşireti son temsilcileri neler söylüyorlar bizim için?

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER