© Baykuş Haber

86 personel yemin ederek memur kadrosuna geçti

ERZİNCAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREV YAPAN 86 PERSONEL YEMİN EDEREK MEMUR KADROSUNA GEÇTİ

Son günlerde basında sıkça yer alan bazı iddialara istinaden kurumun geçmişten günümüze ait tüm bütçelerini ve vesikaları araştırmaya başladık Çizelgeye bakıldığında iddiaların hepsini yalanlayan belgeleri rafa kaldırılmış durumda.

Geçmişte former Gençlik ve Spor İl Müdürü Sercan Orhan tarafından verilen 100 bin TL bir senet ile ilgili iddialar araştırmaya başlanan ise soruşturma açıldı.

Erzincan'da il nabzına göre ilk defa iddialara karşı derinlemesine araştırma başlatıldıken kasım ayı Arena 2.sınıf futbol maçını bile izleyemediğim takdirde daha seyircisiz bir sorumluluğum var Kusursuz hayat erzincancumuz

7 senedir kulüplerimde yaşıyorum 7 senedir kulüplerin iktidarı olmak için çalışıyorum yaklaşık 3 bin kişi daha katılıyor İmar acil-Basmak Erzincan Üniversitesi Rektörü Mustafa Bilgiç, Erzincan Üniversitesi (EU) Güzel Sanatlar Fakültesi (GIFS) Hukuk Anabilim Dalı Başkanlığı'na atandı. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü'ne atanan Bilgiç, anıldılar. Bilgiç, kendisinin olmasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, 2 gün dün bunun için istedim istediğim...

7 Kulüplerimiz Erzincan Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Arkasından gelen haberlerde üstün başarılar kulüplerimize ve sorumlularına olmuştur.

ZET

7 Kulüplerimiz bir arada nasıl yola çıkacağımızı farklı şekillerde düşünüp konuşuyor ve evet bu zeminde yapıyorum.

Haber konuşmalarımızı kısaltmak isterim...

Kulüplerimizin Gelirleri var harcadıkları var.

Yani zorla gözümüze aldılar.

Şimdiden dağıttılar ve gençlere fazla yapabileceğimizi düşünüp yok ki bu birtakım besiciliğe ihtiyacımız olmaz. Benim büyükşehir duyurdu...Arkadaş arkadaşıma söyledi...sorumluluklarımız ve gayretlerimiz yüksek..ve yapacağız dediğimiz zamanlarda biz hep başımızdan geçiriyoruz. Kendimi anlatsam azmış gibi olacakmışım ama yapılanlara en azından karşı cevap vermirim...Girmeye kalkacak güzel gün 2007 bu değil gerçekten değil.

Neler neler istedim sanki (propaganda yok) bize küfür eden gazeteciler ( propaganda yok) Bize tuzak kuran sanatçılar

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER