© Baykuş Haber

9 aylık hamile kadının kendisinden su isteyen şahıs tarafından tacize uğradığı iddiası

ESENLER ’DE EVİNİN ZİLİNİ ÇALIP KENDİSİNDEN SU İSTEYEN ŞAHIS TARAFINDAN TACİZE UĞRAYAN 9 AYLIK HAMİLE KADIN YAŞADIĞI KORKU DOLU ANLARI ANLATTI. TACİZE UĞRAYAN HAMİLE KADIN, “9 AYLIK HAMİLEYİM. O ŞAHIS AĞZIMI KAPATMAYA ÇALIŞIRKEN ÇOK KORKTUM. BEBEĞİMİ DE KAYBEDEBİLİRDİM” DEDİ.

Esenler'de yaşanan talihsiz olay, 9 aylık hamile bir kadının korkulu anlarını anlatıyor. İddiaya göre, Gülcan Topaloğlu isimli kadın, evine döndüğünde binanın kapısında oturan bir yabancıyı fark etti. Kapı zilinin çalınması üzerine, içeri giren kadın, su isteyen şahısla karşılaştı. Ancak bu istek masumca bir talep gibi görünmedi. Kadın, yaşadığı korku dolu anları anlatarak, "9 aylık hamileyim. O şahıs ağzımı kapatmaya çalışırken çok korktum. Bebeğimi de kaybedebilirdim" dedi.

Olayın ardından yaşadığı travma sonucu evde duramayan Gülcan Topaloğlu, hala büyük bir korku içinde olduğunu ifade etti. Eşinin de yaşananlar üzerinde derin bir endişe taşıdığı görülüyor ve şüphelinin yakalanmasını talep ediyorlar. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayın polis tarafından incelendiği belirtildi.

Yaşanan bu tür olaylar, toplumun güvenliği ve insanların günlük yaşamlarını rahatça sürdürebilmesi için daha fazla güvenlik önlemi gerektiğini vurguluyor. Olayın soruşturulup şüphelinin yakalanması, bu tür olayların önlenmesine yardımcı olabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER