© Baykuş Haber

A Millî Futbol Takımı 4 yıl aranın ardından Eskişehirde sahaya çıkacak

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF), A MİLİ FUTBOL TAKIMININ EURO 2024 ELEMELERİNDEKİ ERMENİSTAN MÜCADELESİNİN OYNANACAĞI STADI AÇIKLARKEN, ESKİŞEHİR 4 YIL ARADAN SONRA AY-YILDIZLILARI AĞIRLAYACAK.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri'ndeki Ermenistan maçının oynanacağı stadyumu açıkladı. 8 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek Türkiye - Ermenistan müsabakası, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak. Aynı şekilde, 15 Ekim 2023 tarihindeki Türkiye - Letonya maçı da Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Eskişehir, A Milli Takım'a daha önce toplamda 4 kez ev sahipliği yapmıştı. İlk olarak 27 Mart 2017'de Türkiye'nin Moldova'yı 3-1 yendiği karşılaşmada milli takım Eskişehir'de maç yapmıştı. Daha sonra 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Hırvatistan'ı Eskişehir Yeni Stadyumu'nda 1-0 mağlup eden A Milli Takım, bu statta son maçını 25 Mart 2019'da Moldova'ya karşı 4-0'lık galibiyetle tamamlamıştı.

Türkiye - Ermenistan maçıyla birlikte Eskişehir, dört yıllık bir aradan sonra beşinci kez A Milli Takım heyecanını yaşayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER