© Baykuş Haber

A Milli Futbol Takımı, Letonya maçı hazırlıklarını sürdürdü

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI, 2024 AVRUPA ŞAMPİYONASI GRUP ELEMELERİ'NDE KARŞILAŞACAĞI LETONYA MAÇI HAZIRLIKLARINI TFF HASAN DOĞAN MİLLÎ TAKIMLAR KAMP VE EĞİTİM TESİSLERİ’NDE YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde karşılaşacağı Letonya maçı için hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yoğun bir antrenmanla sürdürdü.

Sabah antrenmanında iki grup halinde fitness salonuna gelen milli futbolcular, kuvvet ve mobilizasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki akşam antrenmanında ise ısınma hareketlerinin ardından sırasıyla dar alan oyunları, top kapma ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Son bölümde çift kale maç yapıldı.

Milli Takımın kampında bulunan Hakan Çalhanoğlu izinli olarak antrenmana katılmazken, sağ arka adalesinde sakatlık bulunan Çağlar Söyüncü, bireysel tedavi ve idman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdü.

Dün akşam Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'nin ilk 11'inde sahaya çıkan İrfan Can Kahveci, Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu ise rejenerasyon çalışmalarına katıldı.

A Milli Takımın bu akşamki antrenmanını Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da izledi. Antrenmanın başında futbolcular, Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanan e-Milli Takım oyuncularını alkışlarla kutladı ve toplu fotoğraf çektirdi.

Ay-Yıldızlılar, Letonya ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına yarın saat 11.30 ve 18.00'de yapılacak çift antrenmanla devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER