© Baykuş Haber

A Milli Takımın Ermenistan, Letonya ve Hırvatistan maçlarının yerleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde 8 Eylül'de Ermenistan ve 15 Ekim'de Letonya ile iç sahada oynayacağı maçların yerlerini belirledi.

Buna göre, Türkiye - Ermenistan karşılaşması 8 Eylül Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyum'da, Türkiye - Letonya maçı ise 15 Ekim Pazar günü Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehir, milli takımı daha önce toplamda 4 defa ağırlamıştı. 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Hırvatistan'ı Eskişehir Yeni Stadyum'da 1-0 mağlup eden milli takım, bu statta oynadığı son maçta 25 Mart 2019'da Moldova'yı 4-0 yendi. Türkiye - Ermenistan maçı, Eskişehir'de dört yıl aranın ardından 5. kez A Milli Takım'ı ağırlayacak.

A Milli Takım ise Adana'da ilk kez Yeni Adana Stadyumu'nda taraftarlarının önünde sahaya çıkacak. Adana, milli takımı daha önce toplamda 5 kez konuk etmişti. Son olarak 15 Kasım 2013'te Kuzey İrlanda ile oynanan maçta ev sahipliği yapmıştı. Türkiye - Letonya maçı ile yaklaşık 10 yıl sonra Adanalı futbolseverler milli takımı stadyumlarında izleme fırsatı bulacak.

Hırvatistan Futbol Federasyonu, 12 Ekim'deki Hırvatistan - Türkiye EURO 2024 eleme maçının Osijek kentindeki Opus Arena'da oynanacağını duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER