© Baykuş Haber

Abdal Musa Anma Etkinlikleri için hazırlıklar sürüyor

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 23-24-25 HAZİRAN’DA ELMALI İLÇESİ TEKKE MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK ABDAL MUSA ANMA ETKİNLİKLERİ İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLIYOR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ ETKİNLİK ALANI VE ÇEVRESİNDE BAKIM, ONARIM, İLAÇLAMA VE GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMASI YAPTI.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23-24-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Abdal Musa Anma Etkinlikleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Elmalı İlçesi Tekke Mahallesi'nde gerçekleşecek etkinlikler için Büyükşehir Belediyesi ekipleri, etkinlik alanı ve çevresinde bakım, onarım, ilaçlama ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenecek olan Abdal Musa Anma Etkinlikleri, Anadolu coğrafyasının ve Antalya'nın önemli kültürel ve inanç merkezlerinden biri olan Elmalı Tekke Köyü Abdal Musa Türbesi'nde gerçekleştiriliyor. Bu yıl da binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan etkinlikler için Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamladı.

Çevre düzenlemesi, temizlik, çiçeklendirme, ilaçlama ve tesislerdeki bakım ve onarımlar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca, Başkan Muhittin Böcek'in verdiği sıcak asfalt sözü doğrultusunda etkinlikler öncesinde mahalleye ulaşımı sağlayan yol da sıcak asfalt ile kaplandı, ziyaretçilerin rahatça türbeye ulaşabilmesi için önemli bir iyileştirme yapıldı.

Abdal Musa Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e bakım ve onarım çalışmaları için teşekkür etti ve tüm halkı Abdal Musa Anma etkinliklerine davet etti. Tekke Mahallesi sakinlerinden Nuri Gardaş da belediyenin çalışmalarını takdirle karşılayarak mahallenin çehresinin her yıl daha da güzelleştiğini ifade etti. Gardaş, Başkan Muhittin Böcek'e teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER