© Baykuş Haber

Abdülkerim Bardakcı: “En büyük hayalim milli formayı terletmek”

GALATASARAY'IN TECRÜBELİ SAVUNMA OYUNCUSU ABDÜLKERİM BARDAKCI, SEZON BİTMESİNE RAĞMEN ÇALIŞMALARINA SÜREKLİ DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEYEREK, “EN BÜYÜK HAYALİM MİLLİ FORMAYI TERLETMEK” DEDİ.

Galatasaray'ın deneyimli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, sezon sonu tatil yapmak yerine sürekli antrenman yaparak A Milli Takım formasını giymeyi hedeflediğini söyledi. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ve Galler ile oynanacak maçlara hazırlanan Bardakcı, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Abdülkerim, milli takımın kendisi için önemli olduğunu belirterek, "Ben sezonun bitiminden hemen ertesi gün çalışmalara başladım. Milli takım programının olduğunu biliyordum ve zaman kaybetmek istemedim. En büyük hayallerimden biri A Milli Takım formasını terletmek. Bu hayalimi gerçekleştirmeye çok az bir süre kaldı. Umarım formanın hakkını veririm." dedi.

Letonya ve Galler maçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bardakcı, "Letonya fiziksel olarak bizden daha uzun bir takım. Ama biz onlardan daha kaliteliyiz. Maçta top genellikle bizde olacak. Galler maçı hakkında da aynı şeyleri söyleyebilirim. Milli takım olarak daha kaliteliyiz. İnşallah bu iki müsabakadan da galip ayrılırız." şeklinde konuştu.

Ofansif yönünü kullanmayı sevdiğini söyleyen futbolcu, "Saha içinde ofansif yönümü kullanmak hoşuma gider. Hoca da bunu teşvik ediyor. Zaten bu benim özelliklerimden biri. Boş alan bulduğumda ilerlemeyi seviyorum ve bu birçok maçta faydalı oluyor." ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı, milli takım olarak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak, "Milli takım formasını giymek, burada bu ortamda bulunmak herkesin hedeflediği bir şey. Biz de milli takım olarak oynayacağımız maçlara odaklandık. Hocamız takımı müsabakalara çok iyi bir şekilde hazırlıyor. Tek hedefimiz galibiyet." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER