© Baykuş Haber

Açık hava kültür sanat etkinlikleri başlıyor

İNEGÖL BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ VE AÇILIŞI HALK DANSLARI GECESİYLE YAPILAN “YILDIZLARIN ALTINDA AÇIK HAVA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ” KONSERLERLE DEVAM EDİYOR. AĞUSTOS AYINA KADAR 5 KONSER VE 1 KUKLA İLE SİRK GÖSTERİSİ İLÇE HALKIYLA BULUŞACAK.

İnegöl Belediyesi'nin "Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri" devam ediyor. Bu yaz programı, açılışını Halk Dansları Gecesi ile yapan İnegöl Belediyesi, ilçe halkına unutulmaz bir kültür sanat deneyimi sunmayı hedefliyor. Program 5 konser ve 1 kukla ile sirk gösterisini Ağustos ayına kadar içeriyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, etkinliklerle ilgili şunları söyledi: "Yaz ayları için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz güzel bir hazırlık yaptı. Açılışını bayram öncesi İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğumuzun muhteşem Halk Dansları Gecesiyle yaptığımız Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 6 özel gecede ilçe halkımızı birbirinden kıymetli sanatçılarla buluşturacağız."

Programın içeriğine dair detaylar şu şekilde sıralanıyor:
- 07 Temmuz Cuma akşamı Safa Zakir ile 90’lar pop konseri.
- 08 Temmuz Cumartesi akşamı Şükrü Turan ile yeni şarkılarla pop konseri.
- 22 Temmuz Cumartesi akşamı Türk Halk Müziği Yetişkin Korosu ile TRT İzmir Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Tuğba Ger konseri.
- 28 Temmuz Cuma akşamı Abdullah Beyaztaş ile Cambaz Mithat'ın kukla ve sirk gösterisi.
- 29 Temmuz Cumartesi akşamı Türk Halk Müziği Gençlik Korosu ile THM Sanatçısı Selcan Kökçen Şahin konseri.
- 05 Ağustos Cumartesi akşamı Türk Sanat Müziği Korosu ile ses sanatçısı Çiğdem Gürdal konseri.

Başkan Taban, tüm bu etkinliklerin ilçe halkına keyifli bir yaz dönemi geçirme fırsatı sunmak için düzenlendiğini belirterek, tüm ilçe halkını bu etkinliklere davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER