© Baykuş Haber

’Adamsan bıçakla’ diyen arkadaşını, 500 liralık borç yüzünden bıçaklamış

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde, ’Adamsan bıçakla’ diyen arkadaşı Serkan D.’yi (25) sırtından bıçaklayan Fatih Sarper (30), tutuklandı. Sarper’in emniyetteki ifadesinde Serkan D.’den 500 lira alacağı olduğunu, tartışmanın bu nedenle çıktığını söylediği belirtildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dün gece saatlerinde yaşanan olayda, 'Adamsan bıçakla' diyen arkadaşı Serkan D.'yi sırtından bıçaklayan Fatih Sarper tutuklandı. İfade verirken Sarper, Serkan D.'den 500 lira alacağı olduğunu ve tartışmanın bu nedenle başladığını söyledi.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi'nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Aynı odada kalan Fatih Sarper ve arkadaşı Serkan D. arasında küfürlü bir konuşma sonucu tartışma başladı. Pansiyon görevlileri, gürültü nedeniyle diğer konaklayan kişilerin şikayeti üzerine ikiliyi uyardı. Ancak, sokağa çıkan ikilinin tartışması kavgaya dönüştü. Bu sırada Serkan D., 'Adamsan bıçakla' diyerek Fatih Sarper'i tahrik etti ve Sarper tarafından sırtından bıçaklandı. Serkan D. kanlar içinde yere yığılırken, olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri müdahale etti. Serkan D. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fatih Sarper ise polis tarafından gözaltına alındı.

Fatih Sarper'in ilk ifadesinde, Serkan D.'den 500 lira alacağı olduğunu, odadaki eşyaları almaya geldiğini ve önce borcunu ödemesini istediğini, ancak bu talep üzerine aralarında küfürlü bir tartışmanın başladığını belirtti. Sarper, sokakta devam eden tartışma sırasında kendisine kaldırım taşı atıldığını ve o sırada elindeki bıçağı savurduğunu ifade etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih Sarper, mahkeme tarafından tutuklandı. Ağır yaralı olan Serkan D.'nin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER