© Baykuş Haber

Adana Büyükşehir Belediyesinin kreşlerinde eğitim gören minikler mezun oldu

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVLERİNDE EĞİTİM GÖREN MİNİKLERİN YIL SONU GÖSTERİSİ VE MEZUNİYET TÖRENİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO SALONU’NDA YAPILDI.

Adana Büyükşehir Belediyesi gündüz bakımevlerinde eğitim alan minikler için düzenlenen yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan bu özel program, miniklerin ailelerinin de büyük heyecanla izlediği anlarla doluydu. Törene katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, miniklerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olarak, bu özel günü daha da anlamlı kıldı.

Başkan Zeydan Karalar, yaptığı konuşmada, kreşlerin kadınların iş hayatında yer alabilmesi ve toplumsal gelişim için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, belediye olarak kreş sayısını artırmak için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Ayrıca Başkan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder" sözünü hatırlatarak, çocukların eğitim hayatlarının başında olduklarını ve onların ahlaki değerlere, ülke ve millet sevgisine sahip, topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER