© Baykuş Haber

Adana Et ve Süt Kurumunda skandal görüntüler

ADANA’DA ET VE SÜT KURUMU’NA KESİME GETİRİLEN BÜYÜKBAŞ BİR HAYVANIN KAFASINA DEMİR SOPAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜĞÜ ANLAR ANBEAN KAMERALARA YANSIDI.

Adana'da, Et ve Süt Kurumu'na kesime getirilen büyükbaş bir hayvanın kafasına demir sopayla vurularak öldürüldüğü dehşet verici anlar kameralara yansıdı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi Girne Bulvarı'ndaki Et ve Süt Kurumu binasında meydana geldi. Büyükbaş bir hayvanın Et ve Süt Kurumu görevlileri tarafından acımasızca öldürülmesi anı, güvenlik kamerasına kaydedildi. Görevlilerin hayvanın kafasına demir sopayla vurarak işkence yapması dehşet verici görüntülerle saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının hemen ardından, Et ve Süt Kurumu resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Adana Et Kombinası Müdürlüğümüzde hayvan hakları ve hayvan refahına aykırı olduğu belirtilen sosyal medyada yayınlanan görüntüler ile ilgili müfettiş görevlendirilmiş olup, sorumlular işten uzaklaştırılmıştır. Konu tarafımızca büyük bir titizlikle takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER