© Baykuş Haber

Adanada alacak verecek kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı

ADANA’DA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI VE BIÇAKLI KAVGADA BİR KİŞİ TABANCAYLA VURULARAK ÖLDÜRÜLÜRKEN BİR KİŞİDE BIÇAKLANARAK YARALANDI. POLİS SUÇ ALETLERİYLE BİRLİKTE 2 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayla ilgili polis, iki kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Akdeniz Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında alacak verecek konusu nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki grup, birbirlerine pompalı tüfek ve tabancayla ateş açtı. Bu çatışmada Sinan Elmas başından ve göğsünden vurularak ağır şekilde yaralandı. İbrahim Z. ise bacağından bıçaklandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Özel harekat timleri de güvenliği sağlamak için bölgeye geldi. Yaralılardan İbrahim Z., bıçaklandıktan sonra evine kaçtı. Sağlık ekipleri, yaralıyı evinden alarak Adana Şehir Hastanesine götürdü. Ancak, Sinan Elmas'a yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Elmas'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, olay yerinde bulunan suç aletleriyle birlikte iki kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER