© Baykuş Haber

Adanada el bombası ele geçiren polis ve bekçilere Üstün Başarı belgesi verildi

ADANA'DA ASAYİŞ UYGULAMALARI SIRASINDA BİR KİŞİDEN EL BOMBASI VE RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİREN BEKÇİLERE VE POLİSLERE ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ VERİLDİ.

Adana'da gerçekleştirilen asayiş uygulaması sırasında el bombası ve ruhsatsız tabanca ele geçiren çarşı mahalle bekçileri ve Seyhan Devriye Ekiplerine bağlı polislere üstün başarı belgesi takdim edildi.

17 Mayıs Çarşamba günü, çarşı mahalle bekçileri ve Seyhan Devriye Ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'şok' uygulama sırasında, bir kişi taksiden inip hızla kaçmaya başladı. Kovalamacanın ardından şüpheli Yusuf Kaya (23) yakalandı. Üzerinden ruhsatsız bir tabanca ve 39 adet mermi çıktı. Ayrıca, bahçede yapılan inceleme sırasında bir el bombası da bulundu. Şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, el bombası bulunan olayda görev alan çarşı mahalle bekçileri ve Seyhan Devriye Ekiplerindeki polislere üstün başarı belgesi verdi. Bu belgeler, cesaretli ve başarılı müdahaleleri için bu güvenlik görevlilerine takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER