© Baykuş Haber

Adana’da ’yağma’ ve ’tefeci’ operasyonu: 7 gözaltı

Anıl ATAR/ ADANA, (DHA)- ADANA’da, yağma ve tefecilik suçlarıyla haksız kazanç elde ettiği belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Adana'da, yağma ve tefecilik suçlarından haksız kazanç elde ettiği belirlenen 8 şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, yağma ve tefecilik suçlarına karışan ve haksız kazanç elde eden 8 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Ardından savcılığın gözaltı kararı almasıyla, sabahın erken saatlerinde şüphelilerin adreslerine operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında 7 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda ruhsatsız bir tabanca, 1 milyon 750 bin TL tutarında çek, alacak-verecek işlemlerinin kaydedildiği bir defter, 2 senet, farklı kişilere ait 2 kredi kartı ve 203 fişek ele geçirildi. Ayrıca, bir şüpheli hala bulunamamış olup yakalama çalışmaları devam ediyor.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgulamalar için götürüldü. Operasyonun haksız kazanç elde eden suçluların adalet önüne çıkarılması için bir adım olduğu belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER